(video) O sirenă a pus Poliția pe jar! Apel la 112: O femeie a fost răpită

În cursul săptămânii trecute, polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că pe o stradă din Bârla, ar fi fost observat un autoturism în care se aflau 3 ocupanți, iar o femeie din autoturism părea că strigă după ajutor. 

CITEȘTE ȘI ... Polițiști argeșeni trimiși în judecată pentru luare de mită!


Două minore au dat alarma după ce acestea au observat un autoturism cu trei ocupanți, doi bărbați și o femeie, care purtau măşti, iar în momentul în care autoturismul a trecut pe lângă ele, ocupanta locului din spate a părut că strigă după ajutor. S-a întâmplat pe raza localității Bârla. Fetele au reținut combinația de litere de la numărul de înmatriculare și culoarea mașinii şi au povestit totul unuia dintre părinţi, care, la rândul său, a sunat la 112. 

”În baza informațiilor oferite, polițiștii au stabilit în scurt timp numărul complet de înmatriculare, intervalul orar și direcția de deplasare a autoturismului, respectiv Tufeni spre Lunca Corbului, identificând astfel un bărbat de 62 de ani, domiciliat în Pitești, care locuia temporar în comuna Bârla. 

Din verificări s-a stabilit că acesta avea montată pe autoturism o sirenă auto, care imita sunetele unui plâns agitat, iar în intervalul în care a fost observat, se deplasase dinspre comuna Tufeni, judeţul Olt, către gospodăria din comuna Bârla unde locuia fără forme legale. Pe timpul deplasării, acesta a avut ca pasageri un bărbat și o femeie care locuiesc în comuna Bârla şi care au confirmat cele petrecute, precum şi faptul că nu a existat nicio infracţiune.”, susțin oamenii legii.

Totul s-a încheiat cu o sancțiune contravențională în valoare de 780 de lei, confiscarea unei sirene auto și reținerea certificatul de înmatriculare în cazul bărbatului de 62 de ani.