(video) O ingineră la Dacia s-a calificat la Vocea Romaniei!

În editia Vocea Romaniei difuzata în aceasta seara, o noua pitesteanca a cucerit juriul si a mers mai departe în competitia talentelor. 


Este vorba despre Elena Bozian, inginer la Dacia, care  - însotita de iubitul ei - si-a luat inima în dinti si a intrat în cea mai vizionata emisiune de talente din Romania. Argeșeanca de 23 de ani a cucerit atat publicul, cat si juratii si va merge mai departe în echipa lui Horia Brenciu.

”Până în clasa a X-a nici nu am știu că pot cânta. Iar apoi am performat la un concurs local. Nu am avut niciodată curajul să merg mai departe. Nu vă imaginați ce luptă a fost în sinea mea să vin aici. Nu am avut niciodată încredere în mine și din această cauza mi-a fost atât de greu. La un moment dat auzeam în jurul meu că: ”Nu ai ce să cauți la Vocea României”.
Vreau să vă uitați bine la mine și să știți că eu sunt în echipaj lui Horia Brenciu la Vocea României! ”, a declarat Elena Bozian după audiții.

 


 

Reamintim că, în urmă cu o săptămână, o altă tânără piteșteancă a participat la emisiunea-concurs „Vocea României”, difuzată săptămânal pe PRO TV. Prin talent, charismă, dar şi sentimentele pe care le transmite prin muzică, a reuşit să întoarcă toate cele 4 scaune ale juraţilor: Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirilă şi Horia Brenciu. Tânăra a dorit să meargă mai departe în concurs în echipa Irinei Rimes.