(video) Nervi întinși la maxim! Sute de șoferi blocați în trafic! Drumarii au rămas fără antiderapant

UPDATE ORA 22:25

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a declarat că circulația este îngreunată pe DN 7: „Se circulă greu pe DN 7, s-a redirecționat circulația și pe Curtea de Argeș”, a specificat Arafat.

UPDATE ORA 22:00

Printre cei blocați pe DN 7 se află și Amalia Năstase, fosta soție a lui lie Năstase. Aceasta a declarat pentru Realitatea TV că este blocată în trafic de 4 ore, în aceast timp reușind să parcurgă doar 400 de metri cu mașina. De asemenea, susține că a sunat de mai multe ori la 112, iar a 4-a oară, cei de la capătul celălalt al firului au ridicat tonul la ea, spunându-i că nu au ce face, având în vedere că nu mai există sare.

Traficul rutier este restrictionat pe DN7, intre Bascov si Moraresti, pentru toate vehiculele ce depasesc 3, 5 tone. La Cotmeana, traficul s-a blocat complet, dupa ce un tir ar fi ramas inzapezit, formandu-se coloane de masini pe km intregi. Situatia a fost ingreunata si de faptul ca drumarii au ramas fara material antiderapant, intre orele 18 si 21.

Cu putin timp in urma, au ajuns de la Valcea doua utilaje incarcate cu sare de la Ocnele Mari. Politistii se afla si ei la fata locului.

Soferii sunt revoltati ca din cauza faptului ca din nou autoritatile au fost luate pe nepregătite, ei sunt nevoiti sa stea in trafic. Spun ca este bataie de joc si este inadmisibil sa ramana fara antiderapant exact cand e nevoie.

 

 

Foto/ Video Info Trafic Pitești