(video) Mort de beat, a ucis o femeie! Va sta doar 2 ani după gratii!

La un an de la tragicul accident din cartierul Gavana, unde un șofer mort de beat a ucis o femeie, intrând cu mașina pe contrasens și izbindu-se frontal de autoturismul condus de aceasta, instanța a dat verdictul: 2 ANI ȘI 3 LUNI de închisoare.

Înainte de a lovi mașina condusă de Mihaela I, din Pitești, în vârstă de 50 de ani, șoferul făcuse un alt accident. A fugit, dar la câțiva metri a rpodus al doilea accident. Victima se afla în stare gravă.

Din păcate, aceasta a decedat la scurt timp. Deși la un moment dat și-a revenit în urma resuscitărilor, crezându-se că este posibil să ajungă în viață la spital, starea acesteia s-a înrăutățit. Medicii s-au luptat zeci de minute, dar manevrele de resuscitare au fost în zadar.

CITEȘTE ȘI .... Nepoata patronului de la SEND 92 a ieșit din comă! În câteva zile se va întoarce acasă!


Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș au pus în aplicare ieri mandatul de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Piteşti pentru inculpatul Cohanoschi Villi, în vârstă de 63 de ani din Pitești. Acesta este condamat la 2 ani şi 3 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. De asemenea, instanța a decis pedepsirea și pentru infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, fiindu-i interzis dreptul de a conduce orice vehicul pe o perioadă de 5 ani.


COMUNICAT OFICIAL:
În seara zilei de 21 decembrie 2016, Cohanoschi Villi, în timp ce conducea un autoturism Fiat Punto, la intersecţia străzii Schitului cu strada Nicolae Labiş nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia Logan condus regulamentar de R. Ionuţ de 33 de ani, din municipiul Piteşti. După impact conducătorul autoturismului Fiat Punto, a continuat deplasarea pe strada Nicolae Labiş în direcţia cartierului Trivale şi pe fondul vitezei excesive a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune frontala cu un autoturism Chevrolet Spark condus regulamentar de I. Mihaela de 50 de ani, din municipiul Piteşti. Din accident a rezultat vătămarea corporală grava a conducătoarei auto care a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Argeş unde a decedat după o oră. 
Cohanoschi Villi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (1,02 mg/l alcool pur in aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală conform art. 192 şi 336 din Codul Penal. Conducătorul auto a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.

CITEȘTE ȘI ... VIDEO! UPDATE! VEZI CE DECIZIE A PRIMIT ȘOFERUL CARE A PROVOCAT ACCIDENTUL MORTAL DE ASEARĂ!

Citiți soluția Judecătoriei Piteşti 
Condamnă pe inculpatul Cohanoschi Villi la următoarele pedepse: - 2 ani şi 6 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă prev. de art. 192 alin. 2 C.p. in cond. art. 396 alin. 10 C.p.p. - 1 an şi 6 luni inchisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe prev. de art. 336 alin. 1 C.p. in cond. art. 396 alin. 10 C.p.p. In baza art. 67 alin. 1 C.p. comb. cu art. 55 lit. a C.p. interzice inculpatului exercitarea drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a, b şi i C.p., respectiv dreptul de a fi ales in autorităţile publice sau in orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a conduce orice vehicul pe o perioadă de 5 ani cu titlu de pedeapsă complementară pe lângă fiecare pedeapsă principală Conform art. 65 C.p. aplică inculpatului pe durata executării fiecărei pedepse principale, pedeapsa accesorie a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a, b şi i C.p., respectiv dreptul de a fi ales in autorităţile publice sau in orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a conduce orice vehicul. In baza art. 38 alin. 1 , art. 39 alin. 1 lit. b C.p., art. 45 C.p. contopeşte cele două pedepse, aplicând pedeapsa cea mai grea de 2 ani şi 6 luni inchisoare, la care se adaugă un spor de 6 luni inchisoare, inculpatul executând in total 3 ani inchisoare prin privare de libertate in condiţiile art. 60 C.p., precum şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit. a, b şi i C.p., respectiv dreptul de a fi ales in autorităţile publice sau in orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a conduce orice vehicul, pe o perioadă de 5 ani.