(video) Misiunea ”Moș Crăciun și polițiștii”! Daruri pentru copiii defavorizați

În fiecare an, în preajma Sărbătorilor de Crăciun, poliţiştii argeşeni, în colaborare cu Asociaţia Umanitară de pe lângă Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeș, oferă cadouri copiilor defavorizați. Astăzi, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş s-au deplasat la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă „Sfânta Filofteia” și Complexul de Tip Familial, situate în cartierul Valea Mare din oraşul Ştefăneşti. Pentru că nu este zăpădă, iar Moș Crăciun nu putea merge cu sania, a fost ajutat de autospecialele de poliție să ajungă la cei 200 de copii din cele două centre.

Moșul, ajutat de polițiști, le-a oferit tuturor cadouri constând în dulciuri şi alte produse alimentare.

Gestul polițiștilor a fost răsplătit de copii cu un program artistic emoționant, specific sărbătorilor de iarnă, dar și cu multă bucurie și zâmbete sincere. Moș Crăciun a primit și el daruri neașteptate din partea copiilor: desene și scrisori cu dorințe sincere, venite din inimă.

Acest eveniment, organizat din suflet și devenit deja tradiție pentru polițiștii argeșeni, reprezintă o mică contribuție la a aduce magia Crăciunului în sufletele acestor copii.