(VIDEO) Mesaj emoționant transmis de echipa teatrului Davila cu ocazia zilei României


Echipa teatrului Alexandru Davila a transmis un mesaj video emotionant cu ocazia zilei naționale a României.

,, La mulți ani România, la mulți ani români!,, este mesajul echiei formate din: Cristina Neacsu Gusatu, Vera Negosanu,  Cristi Lincan, Marius Bălan, Robert Chelmus, Cotimanis Constantin,  Marian Jinga.

Teatrul ”Alexandru Davila” Pitesti este o institutie publica de cultura, aflata in subordinea Consiliului Judetean Arges, ce isi desfasoara activitatea in domeniul artelor spectacolului, cu rol cultural-educativ, ce promoveaza valorile cultural-artistice. 

Ziua Națională a României este sărbătorită în prezent pe 1 decembrie, iar această dată, stabilită printr-o lege promulgată în 1990, marchează un moment important din istoria românilor, cel în care Marea Adunare de la Alba Iulia a votat unirea Transilvaniei cu România, în 1918.

În acest an, Ziua Națională vine într-o perioadă complicată din punct de vedere sanitar, iar ceremoniile se vor desfășura în condiții cu totul speciale, fără tradiţionala defilare a militarilor şi tehnicii de luptă şi fără ca avioanele să mai survoleze spaţiul aerian.