(video) Masca obligatorie pe stradă - Ce spun argeșenii!

Astăzi, în urma ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, a fost adoptată măsura purtării măștii de protecție și în spațiile publice deschise. Conform autorităților județene, măsura va fi aplicată începând de joi, 30 iulie.

 


CITEȘTE ȘI ... Președintele CJ: Argeșul e in colaps medical! Să n-ajungem să dorim un mort in ATI ca sa îi ia locul un om drag nouă!


Întrebați de către jurnaliști ce părere au despre obligativitatea purtării măștii de protecție și pe stradă (conform datelor oferite de Instituția Prefrectului Argeș: ”Începând cu data de 30 iulie 2020 se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție de către toate persoanele aflate pe raza administrativ-teritorială a județului Argeș începând cu vârsta de peste 5 ani, în spații închise și deschise, pentru grupuri mai mari de două persoane care nu locuiesc la aceeași adresă”) argeșeni sunt împărțiți. 

 

Dacă unii dintre ei îmbrățisează această măsură și sunt conștienți de necesitatea protejării, alții sunt indignați și condamnă autoritățile județene. Aceștia spun că este un disconfort să porți masca pe stradă, iar unele măsuri sunt prea restrictive.


Pe de altă parte, tânăra generație este întru totul de acord cu măsurile adoptate în această dimineață, considerând că unii oameni nu sunt conștienți de pericolul la care se expun și la care îi expun și pe cei din jur.

 


 


Reamintim că, săptămâna trecută, în Argeș, au fost luate și alte restricții, printre care închiderea târgurilor și piscinelor, dar și reducerea programului teraselor (a sălilor de jocuri și pariuri sportive în cazul orașului Mioveni).

 

Despre noile măsuri și restricții adoptate în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, puteți citi în următorul articol!!!