(video) Mașini de curse, viteză, Transfăgărășan, spectacol și adrenalină

Doar trei săptămâni ne despart de primul raliu al sezonului. Mașini de curse, viteză, Transfăgărășan, spectacol și adrenalină - totul la Raliul Argeșului Catena - Powered by Peugeot, între 26 și 27 iunie.


După aproape un deceniu de absență în Campionatul Național de Raliuri, evenimentul a revenit în 2019 cu o ediție memorabilă, lăudată de concurenți și fani. 
Cu probe speciale deosebite pe Transfăgărășan, în Pitești și lângă Curtea de Argeș, cursa a fost o referință în motorsportul din România încă de la prima ediție sub organizarea DTO Rally.

Sezonul competițional 2020 a debutat cu amânări din cauza restricțiilor cauzate de noul coronavirus, dar relaxarea măsurilor de către autoritățile centrale aduc vești îmbucurătoare pentru fanii motorsportului din România. 

Conform hotărârii din 28 mai 2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, începând cu data de 1 iunie se permite organizarea și desfășurarea competițiilor sportive în aer liber, fără spectatori, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară stabilite prin ordinul comun al Ministrului Tineretului și Sportului și Ministrului Sănătății. 

Astfel, Raliul Argeșului CATENA - Powered by Peugeot se poate desfășura în perioada inițial planificată, 25-27 iunie, urmând a fi prima etapă a Campionatului Național de Raliuri Betano 2020. 

Transfăgărășanul va face parte din traseul de concurs al Raliului Argeșului CATENA - Powered by Peugeot, organizatorii pregătind surprize și probe speciale noi, toate detaliile urmând a fi dezvăluite în curând. 

Competiția programează peste 100 de kilometri cronometrați, împărțiți pe durata a două zile de concurs, comandamentul și parcul de service urmând a fi amplasate în centrul Municipiului Pitești.