Tirul care a făcut praf polițiștii din Ungaria aparține firmei controlate de fiul lui Dragnea!

UPDATE


Camionul care i-a facut praf pe poliţiştii din Ungaria aparţine Interfrigo Logistics, firmă din sfera de influenţă a preşedintelui PSD Liviu Dragnea şi controlată de către fiul acestuia, Ştefan Dragnea. 
Fiul liderului PSD a intrat în acţionariatul Interfrigo Logistics în noiembrie 2016, prin firma Ludikon System, care s-a transformat ulterior în S&P Investment Management. Aceasta a fost practic o oficializare a relaţiei mai vechi între Dragnea şi omul de afaceri argeşean Dan Neagoe, fondatorul firmei Interfrigo Logistics, care în perioada 2008-2009 s-a remarcat ca fiind cel mai mare finanţator al campaniei PSD, cu donaţii de 4 miliarde de lei. 


La nivelul anului 2017, firma de transport îi avea ca asociaţi pe Dan-Liviu Bărcaru cu 89% (fratele Danei Pitiş, soţia lui Petre Pitiş, director general şi preşedinte al companiei Tel Drum, potrivit „România Liberă”), Mocanu Ion Daniel cu 10% şi S&P Investment Management SRL cu 1%. În vara anului trecut, acţionariatul S&P Investment Management SRL se modificase, de asemenea, Ştefan Dragnea renunţând la partea sa de 90% din firmă. Oficial, cel puţin.
 

CITEȘTE DESPRE firma controlată de fiul lui Liviu Dragnea

 

Un camion înmatriculat în județul nostru a lovit o maşină de poliţie, pe o autostradă din Ungaria. Imediat după accident, cei doi agenţi se aflau în stare critică, prognosticul medicilor fiind rezervat. 

În jurul orei 12, luni, 11 iunie, o maşină a poliţiei maghiare a scăpat de sub control pe drumul naţional 4, la Berkesz, intrând pe contrasens, unde a fost lovită de un camion românesc care circula regulamentar. Maşina în care se aflau doi agenţi de poliţie maghiar s-a răsturnat şi a ajuns în şanţ.
Din câte se pare vinovat de producerea accidentului ar fi chiar agentul maghiar, care s-a angajat într-o depăşire nepermisă. Argeşeanul de 39 de ani aflat la volanul tirului a frânat şi a tras cât de mult a putut pe dreapta, însă accidentul nu a putut fi evitat.

CITEȘTE ȘI ... Luiza Domnișoru- noul director de comunicare și CSR al grupului DIGI

Cei doi ofiţeri au suferit răni foarte grave şi au fost transportaţi la spital, starea lor de sănătate fiind una extrem de gravă. Şoferul argeșean a scăpat nevătămat, dar s-a ales cu un şoc teribil. După  ce şi-a revenit, acesta a colaborat cu anchetatorii şi cu echipele de salvare sosite la faţa locului.
Din verificările efectuate de autorităţile din ţara vecină rezultă că tirul aparţine companiei piteştene de transporturi „Interfrigo Logistic”.

CITEȘTE ȘI ... UPDATE! Accident de muncă! Un bărbat și-a pierdut viața


Poliţiştii maghiari au deschis dosar penal, dar cel mai probabil conducătorul auto român nu va fi inculpat, întrucât el circula regulamentar şi a făcut tot ce i-a stat în putinţă să evite tamponarea.
Rita Feodor, purtătoarea de cuvânt a poliţiei din regiunea Nyiregyhaza, acolo unde a avut loc evenimentul, nu a oferit detalii despre dinamica producerii accidentului, precizând doar că informaţii suplimentare vor fi furnizate după finalizarea anchetei.