VIDEO! Lumânări aprinse pentru bebelușul decedat la Spitalul Județean - Părinții protestează!

UPDATE: Părinții micuțului Denis Ștefan protestează în fața Spitalului Județean pentru a atrage un semnal de alarmă asupra problemelor din spital. Aceștia își doresc un mediu mai sigur și mai sănătos pentru nou născuți.

În acest moment, părinții băiețelului decedat la două zile după naștere din cauza unei pneumonii acute au aprins în fața Spitalului Județean lumânări în memoria copilului pierdut.


Încă de ieri, pe paginile de socializare, aceștia au chemat la protest toți părinții care s-au lovit de o asemenea tragedie sau alte probleme.
Protestul a fost anunțat pentru ora 12:00, așteptându-se prezența a 100 de persoane.

CITEȘTE ȘI ... Anchetă la Spitalul Judeţean după moartea suspectă a unui bebeluş


Reamintim că în data de 3 martie, Denis Ștefan s-a născut la Maternitatea Spitalului Judeţean Argeş şi a primit nota 9 când a venit pe lume, cea mai mare care se poate acorda la o naştere prin cezariană. A stat foarte puţin la pieptul mamei, pentru că ea era extenuată după operație. Două zile mai târziu, Denis a plecat printre îngeri, trupul său firav fiind răpus de pneumonie, la numai 40 de ore de la naştere. Copleşiţi de durere, părinţii îşi caută acum dreptatea, acuzând personalul de la Neonatologie că, din cauza neglijenţei şi a mizeriei, le-a îmbolnăvit şi ucis copilul.