A ieșit din cârciumă, iar apoi a fost lovit de mașina cu varză (video)

Update 13 noiembrie


Grav accident rutier petrecut marți seara în judetul Argeș. Un bărbat a fost izbit în plin de o mașină cu varză în timp ce alerga să traverseze o stradă cu patru benzi. În urma impactului a fost aruncat în fața altui camion al cărui șofer abia a putut pune frâna ca să nu îl calce a doua oară.

Accidentul a avut loc la ieșirea din Pitești spre Brașov, pe drumul național 73. Un bărbat de 47 de ani a ieșit dintr-un bar în fugă și a vrut să traverseze drumul național care are câte două benzi pe sens. În fugă a fost lovit în plin de un autocamion plin cu varză. Șoferul acestuia nici măcar nu l-a văzut pentru că era întuneric.

În urma impactului bărbatul a fost aruncat pe prima bandă. Șoferul mașinii care circula pe acolo abia a putut pune frâna ca să nu îl calce.

Grav rănit, bărbatul a fost dus la spital. Are multiple traumatisme, inclusiv unul cranio cerebral din cauza căruia avea momente de inconștiență. Polițiștii au făcut măsurători, iar circulația a fost întreruptă din cauza acestui accident aproape o oră.

 

Traficul este blocat în zona Slava, pe sensul de mers către Câmpulung, după ce un accident rutier grav a avut loc în urmă cu puțin timp.

Potrivit martorilor, un bărbat ar fi traversat strada de la o cârciumă spre locuința sa și a fost lovit în plin de un camion încărcat cu varză. Ulterior, a fost aruncat în fața altei mașini. Din fericire, cel de-al doilea șofer a reușit să frâneze la timp, astfel încât să nu îl lovească pe pieton. Tot martorii povestesc faptul că bărbatul ar fi băut.

La fața locului au ajuns atât polițiștii care dirijează traficul, cât și un echipaj medical care îi acordă bărbatului primul ajutor. Victima prezintă traumatism cranio-cerebral și multiple fracturi.
 

 

Nu este singurul eveniment rutier raportat la această oră. În cartierul Trivale, zona complex 2, două persoane au solicitat ajutorul medicilor în urma unui eveniment rutier. La fața locului au ajuns două echipaje, unul SMURD și unul de la SAJ.