Video Libertatea: Filmări secrete din timpul incendiului Colectiv. Imagini revoltătoare!

Libertatea a publicat, astăzi, o filmare realizată pe 30 octombrie 2015 la locul tragediei de la Colectiv. Imaginile au fost surprinse chiar de un subofițer care a însoțit primul echipaj ISU.

Până acum, această filmare nu a fost făcută publică, nefiind folosită de către procurorii care anchetează dosarul Colectiv. Potrivit jurnaliștilor Libertatea, ISU a ținut secret timp de patru ani acest video.

Imaginile sunt revoltătoare, având în vedere felul în care salvatorii au acționat în primele zeci de minute. Mai mult, filmarea dezvăluie momentul în care un colonel îi înjură pe cei morți atunci când este întrebat cum să procedeze cu decedații.

La locul tragediei apar și oficialitățile: Gabriel Oprea, primarul Cristian Popescu ”Piedone”, Raed Arafat și primarul de atunci al Capitalei, Ștefănel Dan Marin, azi vicepreședinte PMP.

„Când șefii ISU au văzut filmul oficial, ei s-au îngrozit pentru că arăta altceva decat Oprea, Arafat, Banicioiu și ceilalți șefi declaraseră. Așa că au ascuns filmul, după cum descrie mărturia si arăta imaginile intrate în posesia echipei de investigații a Libertății și Gazetei Sporturilor”, susțin jurnaliștii Libertatea.
 

Video Libertatea:

 

 

Foto: Libertatea.ro