VIDEO - Lansare de excepție la BRIT Motor AG! SUV Land Rover - Noul Discovery

BRIT Motor AG a fost gazda unei lansări de excepție în județul nostru. Noul SUV Land Rover a fost prezentat și testat, în cursul zilei de ieri, potențialii clienți fiind martori la performanțele legendare ale mașinii.


Noul Discovery a fost construit pentru a completa gama Discovery prin elementele specifice de design, precum plafonul în trepte ce optimizează spaţiul disponibil în zona capului pentru pasagerii de pe rândul 3 de scaune, caroseria cu o lungime mai mică de 5 metri (4.970 mm) ce permite traspotarea a 7 adulţi în condiţii de maximă siguranţă şi confort, dar şi tehnologia ingenioasă implementată de Land Rover acestui model, trasformă Noul Discovery în cel mai versatil Land Rover de până acum.

La acest eveniment au participat și oficialităţi şi importanţi oameni de afaceri din regiune, reprezentanţi ai presei locale, precum şi admiratorii mărcii Land Rover.
Atmosfera atrenantă si plină de provocări a fost prezentată pe un traseu inedit, unde noul SUV Land Rover demostrându-și puterea și elengața sa pe curbe, hopuri și pante periculoase.


Noul Discovery este inspirat de conceptul Discovery Vision, lansat la Salonul Auto din 2014 de la New York, ce prezenta schimbările spre care se îndreptă întreaga gamă Discovery. Design revoluţionar, versatilitate ingenioasă şi abilităţile inegalabile Land Rover, transformă Noul Discovery într-un automobil proiectat pentru a încânta toate simţurile.