VIDEO! Lamborghini a venit în Argeș sa-și filmeze reclamele! Vezi unde!

Lamborghini a filmat marți o reclamă în România și, punctual, în județul Argeș, pe Transfăgărășan.  Traficul rutier a fost restricționat pe durata filmărilor, timp în care șase bolizi cu o valoare de 1,2 milioane de euro  și-au expus  performanțele.

Vedeta a fost supercarul HURCAN,cea mai rapidă mașină de serie  pe circuitul de la Nurburgring, model din care  Lamborghini a adus două exemplare, pentru filmările din Argeș.

„Vreau să înțelegeți ce am simțit eu astăzi și pentru asta trebuie să pornesc motorul. Să vă arăt acum ce e în spate. Aici se ascunde inima unui Lamborghini. Este un motor V10, 640 de cai putere, care poate propulsa mașina de la 0 la 100 de km/oră în doar 2,9 secunde. Și au fost cele frumoase 2,9 secunde din viața mea și vă rog să mă credeți pe cuvânt”, a relatat live Bogdan Mirică (Digi 24), singurul jurnalist roman acreditat la eveniment.

Vezi...VIDEO!

Superbele modele au defilat și în locația unuia dintre cele mai luxoase resorturi din Argeș și anume Valea cu Pești.

Reamintim și faptul că Lamborghini a mai filmat pe Transfăgărășan în decembrie 2011.Transfăgărăşanul a fost ales şi de britanicii de la "Top Gear", care l-au promovat ca fiind cel mai frumos drum din Europa.

Vezi și... LAMBORGHINI A FILMAT O RECLAMĂ PE TRANSFĂGĂRĂŞAN

NEWS! Ieri a fost rândul celor de la Alfa Romeo să își etaleze modele de vârf tot pe Tranfăgărașan.
Încă de zilele trecute, filmarea a fost anunțată, circulaţia rutieră fiind închisă azi, între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă, în intervalul orar 9.00 - 10.00, respectiv 11.00 - 15.30, pentru filmarea ”Record şi drive test Alfa Romeo Auto Italia”.
Pe sectorul cuprins intre kilometrul 116 (Balea Lac, judetul Sibiu) si kilometrul 123 (Platou Stana, judetul Arges) drumul a fost blocat pentru filmări, cu pauze de 15 minute, la fiecare jumatate de ora.

 

Sursa video: digi24.ro