(video) Jefuit în cimitir! Bătrân bătut cu sălbăticie de trei puștani

UPDATE

Tinerii reținuti de Poliția Municipiului Curtea de Argeș, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, au fost prezentați instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Un bărbat de 67 de ani din Curtea de Argeș a trecut prin clipe de groază dup ce a fost bătut și tâlhărit de 3 tineri din aceeași localitate. Incidentul s-a petrecut pe 21 ianuarie, într-un cimitir. Agresorii, un tânăr de 23 de ani, unul de 20 de ani și un minor de 17 ani, l-ar fi prins pe bărbat, iar acolo i-au furat suma de 2 600 lei. 
Mai mult, tinerii l-au lovit cu sălbăticie. Aceștia sunt cunoscuți ca fiind extrem de agresivi. De asemenea, sunt bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni.

„Pentru probarea activității infracționale, cu suportul de specialitate al Brigăzii Operațiuni Speciale și Unității Centrale de Analiza Informațiilor din cadrul I.G.P.R, la data de 7 februarie a.c., polițiștii au efectuat 3 percheziții domiciliare, pe raza municipului Curtea de Argeș, la locuințele celor în cauză”, transmite IPJ Argeș.

Cei trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunere de luare a unei măsuri preventive.