(video) Update: Femeie accidentată de un șofer de 86 de ani

UPDATE:

 Femeia are fractura de coloana cervicala si traumatism toraco-abdominal, genunchi bilateral si bazin.

Femeia este vinovată de producerea accidentului pentru că a trecut prin loc nepermis. Însă, avand in vedere vârsta înaintată a soferului (86 ani), politistii vor cere un control medical in urma caruia sa se stabileasca daca batranul mai poate conduce masina sau ii va fi anulat permisul.

O femeie de 64 de ani din Ploiești a ajuns în stare de semiconștiență la spitalul din Pitești după ce a fost lovită în plin de o mașină. Femeia a încercat să traverseze principalul bulevard al municipiului Pitești, chiar in centru, printr-un loc nepermis si fără să se asigure. Asta deși la câțiva metri distanță există un pasaj pietonal construit tocmai pentru a se evita astfel de accidente. Femeia a traversat în fugă, iar șoferului, în vârstă de 86 de ani, care a lovit-o in plin i-a fost imposibil să evite accidentul.

În urma impactului femeia a fost aruncată câțiva metri prin aer și a rămas inconștientă pe asfalt. Un echipaj de terapie intensivă mobilă a fost solicitat la fața locului și a resuscitat-o pe femeie aproximativ 50 de minute până când funcțiile vitale i-au fost repornite și femeia a fost dusă la spitalul din Pitești cu multiple traumatisme. Poliția a deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, iar traficul a fost blocat complet din cauza acestui accident.