(video) Autoritățile mobilizate la Bradu! Inundații masive

Încă de ieri, de când ploile au pus stăpânire pe județul Argeș, autoritățile locale și ISU s-au mobilizat pentru a face față precipitațiilor abundente.


De seara trecută, în Bradu sunt probleme mari pe strada Livezilor, unde reprezentanții autorității locale au stat permanent în gardă pentru a ține situația sub control. 

„Pe strada Livezilor avem o situație atipică. Având pantă în jos, apa stă ca în piscină. Noi am intervenit de aseară, iar pe la ora 3 dimineața reușisem cu motopompele din dotarea Consiliului Local să ne descurcăm, astfel încât curțile și locuințele oamenilor să nu fie afectate. Azi, pe la ora 10, când s-a întețit ploaia, am apelat și la ajutorul celor de la ISU. Și în aceste momente suntem toți mobilizați acolo și încercăm să facem față. Din fericire, nu sunt pagube materiale. De asemenea, cu puțin timp în urmă, am mai primit o solicitare și în zona stației Peco Petrom din Bradu. O echipă a reprezentanților Consiliului Local s-a deplasat la fața locului și se pare că va fi nevoie de un buldoexcavator pentru a ajuta la drenarea apei.”, a declarat primarul Dan Stroe pentru SursaTa.

 

 

Foto/video: ISU Argeș