(video) Intervenție în Bradu. O gospodărie inundată

Pompierii intervin pe strada Buna Vestire, din comuna Bradu, acolo unde o gospodărie a fost inundată. Conform ISU Argeș, apa provine din aval și inundă curtea și magazia respectivă în permanență.

La fața locului sunt prezenți pompierii cu o autospecială de intervenție și o motopompă.

 

Reamintim că ANM a emis un cod portocaliu de viscol și ninsori abundente. Codul vizează 13 județe, printre care și Argeșul.

De astăzi, de la ora 14:00, până mâine, la ora 24:00, în zona Carpaților Meridionali și de Curbură va ninge abundent, iar vântul va avea intensificări susținute, cu rafale de peste 90...110 km/h, în special la altitudini de peste 1500 m, unde va fi viscol puternic, zăpada troienită, iar vizibilitatea va scădea sub 50 m.

Codul galben, emis până joi, la ora 06:00, presupune precipitaţii în majoritatea zonelor, iar în regiunile din sudul, estul şi centrul ţării, precum și zonele montane şi submontane se vor cumula cantități de apă local de 25…35 l/mp și pe spaţii mai mici, îndeosebi în jumătatea de est a Munteniei, 40…70 l/mp. Vor fi mai ales ploi, dar treptat în Transilvania și local în Maramureș, iar începând din noaptea de marți spre miercuri    (16 /17 martie) și în vestul şi nordul Moldovei vor predomina ninsorile.
      
În toată zona montană și local în Transilvania şi zona subcarpatică din Moldova stratul de zăpadă nou depus va fi consistent.
      
La munte, la peste 1500 m altitudine, temporar vântul va sufla tare, cu rafale de 70…90 km/h, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea vizibilităţii, iar intensificări de până la 55...65 km/h vor fi şi în sudul Banatului şi al Olteniei şi local în Moldova şi estul Munteniei.