(video) Incendiu puternic la Țițești. Un minor, la spital - 25 de păsari, arse

Incendiu puternic, seara trecută, în comuna Țițești. O locuință de tip vagon (casă, camera centralei și magazie) a fost mistuită de flăcări, cauza fiind, conform ISU Argeș, un coș de fum neprotejat termic față de elementele combustibile (hărție, cărți). Incendiul s-a manifestat la nivelul acoperișului pe aproximativ 150 mp.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție, precum: trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj cu o autospecială de primă intervenție și comandă, un echipaj SMURD și un echipaj SAJ. Conform salvatorilor, focul a fost localizat rapid limitându-se posibilitatea de propagare la alte vecinătăți. Din nefericire, familia din Țițești a pierdut în urma dezastrului 25 de păsări, aproximativ 1000 kg de cereale și alte materiale combustibile.

CITEȘTE ȘI ... Dezvăluirile Emei Pendiuc în fața instanţei: „La 19 ani am fugit de acasă!”

De ajutor medical au avut nevoie o femeie, în vârstă de 50 de ani, care a suferit un atac de panică și un adolescent, în vârstă de 17 ani, care prezenta o arsură de gradul 1 la nivelul gâtului. Minorul a primit îngrijiri medicale la fața locului, apoi a fost transportat la spital.

Foto/video ISU Arges