(VIDEO) Incendiu puternic în Argeș! 2 case afectate, 8 autoturisme avariate și 3 mașini incendiate!

Update, 12 septembrie, ora 14:00

Două case distruse, 11 mașini arse, mai multe garaje și anexe carbonizate, dar și geamurile unor blocuri din vecinatate afectate, acesta este bilanțul unui incendiu puternic produs noaptea trecută la Campulung Muscel, in Arges. Totul de la instalația electrica a unei case. 

Opt masini și o autoscară au trimis pompierii la incendiul violent. Inițial ardea o casă și un garaj, însă focul s-a propagat la încă o casa, 11 mașini, mai multe garaje și axexe, dar și la  geamurile unor blocuri din vecinatate. 

Oamenii au ieșit din case și încercat sa ajute cum pot la stingerea incendiului.

Panica a fost mare întrucât incendiul amenința sa se extindă și la alte imobile. În încercarea de a stinge focul de la propria casă, un proprietar s-a ales cu arsuri de gradele 1, 2 și 3 pe mâini.

Pompierii au izolat zona, una foarte mare de altfel.

După șase ore de intervenție în care au ars imobile și mașini, focul a fost stins . Doua mașini de la pompieri au rămas la fața locului pentru ca nu cumva vreun focar să se reaprindă. 

Ancheta care a urmat releva faptul că focul ar fi pornit de la o instalație improvizată de electricitate la una dintre case.

 

Update, 12 septembrie, ora 09:00

În urma incendiului puternic care s-a manifestat la două case și o anexă (un garaj), au mai fost afectate opt autoturisme iar trei autoturisme incendiate. 
Incendiate, adică incendiul s-a manifestat cu flacără la acestea, restul au fost afectate de radiația de căldură.

În acest moment pompierii încă fac bilanțul și cercetează cauza probabilă a izbucnirii incendiului.


 

Incendiu puternic in Municipiul Câmpulung Muscel, unde ard doua case și anexele aferente pe strada IC.Brătianu. 

La fata locului Intervine Detasamentul de pompieri Câmpulung cu trei autospeciale de stingere cu apa și spuma, o autospeciala de prima intervenție și comanda și o ambulantă SMURD de prim ajutor.

Totodata in sprijin se deplasează și scara împreuna cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma.

 

Sursa: ISU Arges