(video) Incendiu puternic! Focul a fost pus intenționat

Update

Potrivit anchetatorilor, a fost extinsă urmărirea penală și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.Tânărul de 25 de ani din Morărești a fost reținut pentru 24 de ore. Joi va fi prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
 

Incendiu puternic, în această după-amiază, într-o gospodărie din comuna Morărești, strada Valea Caselor. Un fânar a fost cuprins de flăcări, pompierii fiind solicitați să intervină cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD.

Salvatorii s-au luptat două ore cu flăcările, care au distrus fânarul pe aproximativ 130m, o anexă din apropiere pe aproximativ 15 mp, circa 3 tone de fân, 5 recipiente din lemn, aproximativ 5 mc de lemn de foc, elemente de mobilier  și porumb depozitat în anexă.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că incendiul ar fi fost pus în mod intenționat chiar de către  locatarul gospodăriei, un tânăr de 25 de ani.

„Barbatul a fost condus la sediul Secției de Poliție Rurală Drăganu.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere, urmând ca în funcție de rezultatul verificărilor să fie dispuse măsurile legale”, transmit reprezentanții poliției.

 

 

 

Video: ISU Argeș