(VIDEO) Foc la Garden Pub, clienți evacuați. Pompierii au stabilit cauza

UPDATE

Panică, în această seară, la unul dintre cele mai cunoscute localuri din centrul municipiului Pitești, Garden Pub. Pompierii au fost solicitați să intervină cu trei mașini la un incendiu care a avut loc în bucătăria restaurantului care s-a deschis în sediul fostei Case a Căsătoriilor din Pitești.

La momentul respectiv, în local se aflau aproximativ 20 de persoane. 10 dintre ele au reușit să iasă afară, restul oamenilor fiind evacuați de salvatori.

Ca să ajungă la focul din bucătărie, pompierii au fost nevoiți să decoperteze acoperișul pentru că focul ardea mocnit sub acesta. Intervenția a durat aproximativ o oră,  incendiul fiind lichidat la acest moment. Au ars astereala și elemente de izolație și rigips. Cauza incendiului este coșul de fum care nu a fost izolat corespunzător.

 

Incendiu, în această seară, în centrul Piteștiului, la cunoscutul restaurant Garden Pub. Apelul s-a dat în jurul orei 19:00.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, un echipaj cu o autospecială de primă intervenție și comandă, dar și un echipaj SMURD.

CITEȘTE ȘI ... (video) Panică pe Calea Câmpulung! O seră de flori - distrusă în incendiu!

Din primele date, se pare că focul a pornit de la coșul de fum. Incendiul a fost localizat. În acest moment, arde astereala acoperișului în jurul coșului de fum.


Până la sosirea salvatorilor, 10 persoane s-au autoevacuat, iar alte 10 au fost scoase de pompieri. Din fericire, nu vorbim de victime.

 

 


 

 

Incidentul are loc la scurtă vreme de când respectivul local a fost deschis. Înainte, în spațiul respectiv, a funcționat Casa Căsătoriilor a municipiului Pitești.
Localul a fost revendicat de către foștii proprietari și obținut în cele din urmă în instanță. Acum este folosit de Alexandru Cosleacara, cunoscut în urbe drept AXI, a cărui activitate este axată exclusiv pe acest gen de alimentație publică. În fapt, AXI luptă pentru supremație în zona ultracentrală a orașului Pitești cu Cătălina Ene de la Bibliotheque și Iulian Pană de la Brisetto Bistro & Lounge.

 

  

 

 

 

Revenim