(video) 7 tone de fân arse - porci scoși la timp din flăcări de pompieri

UPDATE, ora 17:00


În incendiul din comuna Broșteni au ars peste 7 tone de fân și fânarul de aproximativ 100 mp a fost distrus.  De asemenea, au fost evacuați câțiva porci, fânarul având  și încăperi pentru animale.

Echipajele de pompieri au reușit să împiedice flăcările care amenințau să se extindă la locuința din imediata apropiere. Cauza probabilă este lucrul cu un aparat de sudură în apropierea materialelor combustibile.

 

Un fânar a fost cuprins de flăcări în localitatea Broșteni. La locul incendiului s-au deplasat pompierii de la Secția Costești cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și un echipaj SAJ. Totodată, în sprijin s-a deplasat încă o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Bradu.


Incendiul a fost localizat. În acest moment, pompierii împrăștie fânul pentru a împiedică reaprinderea. Un bărbat și o femeie, proprietarii gospodăriei, au primit îngrijiri medicale la fața locului. Ulterior, aceștia au fost transportați la o unitate medicală cu atac de panică.