(VIDEO) Au pus în pericol oameni pentru viciul gunoiului. Incendiu în Fundătura Nicolae Bălcescu

UPDATE, ora 22:20


Pompierii piteșteni au intervenit, astăzi, la un incendiu puternic manifestat pe strada Fundătura Nicolae Bălcescu. Focul a pornit în curtea familiei Popa din Pitești, cunoscută pentru viciul gunoiului. De ani de zile, oamenii strând tone de gunoi și, tot de ani de zile, autoritățile desfășoară activități de ecologizare pe banii piteștenilor. Cei doi soți nu pot înțelege pericolul pe care îl provoacă: au transformat zona într-una de risc, iar astăzi au devenit un pericol public.

Incendiu a cuprins locuința familiei, o anexă și o cantitate mare de deșeuri menajere, preponderent deșeuri din plastic.

”Cauza probabilă este jarul căzut din sistemul de încălzire, în contact cu un material combustibil.”, au declarat reprezentanții ISU Argeș.


Reamintim că ultima ecologizare s-a făcut în septembrie 2019, autoritățile piteștene ridicând din curtea oamenilor peste 7 tone de gunoaie. CITEȘTE AICI... (VIDEO) Ecologizare cu scandal în Fundătura Nicolae Bălcescu

 

Incendiu puternic pe strada Fundătura Nicolae Bălcescu, din municipiul Pitești. La fața locului intervin pompierii cu trei autospeciale de stingere și un echipaj cu o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

 


Revenim