(video) În goana după paturile ATI pentru Covid, Argeșul a primit o șansă!

Spitalul din Pitesti a ajuns din nou la capacitate maxima pentru pacienții bolnavi de covid. Cei confirmați de-acum înainte și care vor ajunge la Pitești vor fi cazați într-un tir echipat ultramodern, la fel ca în secția de terapie intensivă din spital.


Acestea sunt primele imagini din tirul echipat special pentru a deservi spitalele cu regim Covid din România. Sunt cinci astfel de unități în toată țara, iar unul dintre ele se află la Pitești. Mașina conține 12 paturi complet echipate și adaptate condițiilor impuse de tratamentul de Covid.


Momentul în care a fost adusă această mașină este cum nu se poate mai bun din moment ce secția de specialitate a spitalului din Pitești a ajuns la capacitate maximă. Asta în condițiile în care și până acum pacienții din judetul Argeș au fost trimiși la București, la Caracal, sau în alte locuri din țară.

Chiar astăzi au fost făcute primele solicitări pentru internarea a doi pacienți la secția din Pitești. Automat, aceasta fiind plină, cei doi vor fi internați direct în acest tir. Ambulantele cu personal complet echipat îi vor aduce la spitalul din Pitești și vor sta aici pe perioada tratamentului.