(video) IMPRESIONANT! Lanț uman la Eforie, pentru salvarea a două copile

Marea agitată a dat iarăși bătăi de cap, astăzi, la Eforie, unde salvamarii au intervenit pentru salvarea a zeci de turiști din valurile imense. Deși steagul roșu a fost arborat, iar salvamarii și-au făcut datoria de a ruga turiștii să nu intre în apă, insistențele acestora au fost în zadar.

Printre cei salvați de la înec, s-au numărat și două copile, surori, care au supraviețuit datorită oamenilor de la fața locului care au format un lanț uman în jurul lor. Având în vedere că valurile erau foarte mari, oamenii s-au prins unii de alții pentru a scoate din apă fetițele. Video impresionant, făcut public pe pagina de socializare EforieOnline, a strâns sute de vizualizări și reacții din partea cititorilor.

Una dintre copilele salvată de la înec a fost transportată de urgență la spital.

VEZI AICI VIDEO INCREDIBIL! LANȚUL UMAN DE LA EFORIE !!!

Reamintim că salvamarii au solicitat ca începând de anul viitor, plajele să fie închise atunci când apa mării este foarte agitată, tocmai din cauza tragediilor petrecute în acest an pe litoral. Un argeșean și-a pierdut viața în urmă cu o săptămână, pe plaja de la Mangalia, după ce a intrat în marea agitată pentru a salva o mamă și pe fetița acesteia de la înec.  Deși era steag roșu și înotul era interzis, o femeie a intrat în apă cu fiica sa.  Când apele furioase le-au acaparat pe cele două, mama a început să țipe după ajutor, iar doi bărbați s-au aruncat să le salveze. Femeia și fetița au fost scoase din valurile puternice, dar unul dintre salvatori, Adrian Ciureanu, nu a mai ieşit la mal.

CITEȘTE ȘI ... ȘOC! Eroul de la Mangalia NU ȘTIA SĂ ÎNOATE! Așa arată sacrificiul suprem! (Video)

Sursa foto/ video: EforieOnline