(VIDEO) Imagini din interiorul ambulanței lovite și răsturnate la Pitești! Impact violent

UPDATE, 3 noiembrie:

Referitor la acest eveniment ISU Arges face următoarele precizări:

”In timpul deplasării la caz, o ambulanta SMURD apartinand institutiei noastre a intrat in coliziune cu un autoturism. 

Din fericire, in urma impactului, membrii echipajului nu au suferit traumatisme grave care sa impună spitalizarea acestora. De asemenea, nici starea de sănătate a ocupantul din autoturism nu a impus investigații spitalicești de durată. 

Pentru verificare modului in care au fost respectate aspectele de ordin procedural, aplicabile echipajelor de prim-ajutor ( implicit a purtării centurilor de siguranta), la nivelul institutiei noastre se efectuează  o serie de verificări interne. 

La finalul acestora, concluziile pot fi aduse la cunoștința opiniei publice.”

Au apărut imagini din interiorul ambulanței lovite și răsturnate la Pitești. Accidentul a avut loc în centrul municipiului Pitești. Un echipaj de la SMURD care avea în funcțiune semnalele acustice și luminoase a pătruns într-o intersecție pe culoarea roșie a semaforului (CITEȘTE AICI).

Mergea la un caz, justificându-se folosirea semnalelor. Din partea dreaptă, un autoturism a pătruns și el în aceeași intersecție pe culoarea verde fără a observa însă mașina de la SMURD. Așa că impactul a fost inevitabil, ambulanța a fost lovită și răsturnată. 

Acum au apărut aceste imagini de pe camera video din interiorul ambulanței SMURD și se vede clar violența respectivului impact.

Paramedicii sunt aruncați pur și simplu. În ambulanță se aflau patru persoane, printre care și șoferul. Trei dintre acestea au ajuns la spital, dar și soția șoferului autoturismului, care a intrat în autospeciala de la SMURD.

Din fericire, rănile nu au fost foarte grave, întrucât ambii șoferi au avut totuși prezența de spirit de a frâna.