(video) Țigări de contrabandă descoperite în Pitești cu ajutorul câinilor - 5 bărbați reținuți

Ieri dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au efectuat 7 percheziții domiciliare, în municipiul Pitești, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Investigatorii spun că, în perioada decembrie 2020 - mai 2021, cei în cauză ar fi deținut, preluat, transportat și comercializat țigări nefiscalizate pe raza municipiului Pitești.

CITEȘTE ȘI ... (video) 14 case răscolite în Braşov, Argeş şi Prahova. Lover boy: Seducea fete de liceu

În urma descinderilor,  au fost descoperite și ridicate 1.000 de ţigarete, precum și alte mijloace de probă. Țigaretele au fost găsite cu ajutorul a doi câini specializați în detectarea de tutun de la Centrul Chinologic ,,Dr. Andrei Greblea" Sibiu.

CITEȘTE ȘI  ... Accident cu două victime lângă ZOO Pitești! O mașină s-a răsturnat


7 persoane au ajuns la audieri, iar pe seară 5 dintre ele au fost reținute pentru 24 de ore. Vorbim despre 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 49 și 66 de ani, urmând ca astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.