(video) Țigani la mătură - amenzi de peste 4 miliarde lei vechi!

UPDATE, 8 aprilie:

Așa cum vă prezentam, ieri, mai multe persoane de etnie romă au fost amendate fiecare cu 4000 de lei și puse să curețe o stradă după ce autoritățile au fost sesizate despre faptul că romii din clanul Boceanu petrec, fac scandal și mizerie.


Pe lângă aceste amenzi,  în ultimele 24 de ore, angajați ai Poliției, Jandarmeriei, Poliției Locale și Armatei au aplicat  sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 453.000 de lei, pentru persoanele care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației. 14 dintre aceste sancțiuni, cu o voloare de 32.000 lei, au fost constatate de jandarmi în municipiul Câmpulung. 

O amendă de 2000 de lei a fost dată în cazul unei persoane care nu a respectat măsura izolării la domiciliu, în plus aceasta fiind plasată în carantină instituționalizată.

 

Patru romi au fost amendați și peste zece au fost puși să măture o stradă. 
Da, să măture o stradă, ați înțeles bine. 
S-a întâmplat astăzi, în municipiul Câmpulung Muscel, acolo unde autoritățile au fost sesizate despre faptul că romii din clanul Boceanu au ieșit în stradă, au dat muzica tare, petrec și fac scandal. Mai mult, au umplut zona de mizerie. 

Polițiștii și jandarmii au ajuns la locul indicat și le-au spart petrecerea. Mai mult, pentru patru dintre ei, cei care au fost prinși în stradă, au fost aplicate sancțiuni conform ordonanțelor în vigoare. 
Toată lumea prezentă a fost însă obligată să curețe zona respectivă pe care o umpluseră de hârtii, peturi, cutii de bere, sticle și alte gunoaie.