Dumitru Tudosoiu despre incidentul de la Școala 14:

UPDATE: 

Așa cum precizam în articolul precedent, Inspectoratul Școlar Județean Argeș a demarat o anchetă în cazul tinerilor filmați jucând tenis de picior pe acoperișul Școlii Nr. 14 din Pitești. Potrivit lui Dumitru Tudosoiu, inspector general, sâmbătă și duminică porțile instituției sunt încuiate, din lipsă de fonduri, unitatea fiind păzită doar în zilele în care se studiază. Tinerii care s-au urcat pe clădire se pare că nu învață la respectiva școală. Primele rezultate ale anchetei arată că pentru a practica sport la înălțime, cei doi tineri au sărit gardul. Ulterior, au mutat tomberoanele în dreptul scării de incendiu, pentru a ajunge la aceasta și astfel au urcat pe școală unde și-au pus în pericol viețile. Ancheta continuă.

Doi tineri teribilisti au fost filmati jucand tenis de picior pe acoperisul Scolii Nr. 14 din cartierul pitestean Nord. In filmuletul care a fost postat pe internet se vede clar cum cei doi baieti practica sport la inaltime, fara sa se teama ca in orice secunda s-ar putea dezechilibra si cadea in gol. 

Despre isprava celor doi au aflat si cadrele didactice ale unitatii, dar si Dumitru Tudosoiu, inspectorul general al Inspectoratului Scolar Județean Argeș. Din fericire, nu a fost inregistrat niciun incident nedorit. 

CITEȘTE ȘI ... ATENȚIE LA ȘERPI! Salvamont avertizează!

Ramane ca reprezentantii ISJ si ai institutiei de invatamant sa ia masurile care se impun, dupa ce vor analiza situatia. Din primele informatii, tinerii ar fi ajuns pe acoperis urcând pe scara de incendiu aflata in exteriorul cladirii, in partea din spate. 

La institutia de invatamant unde sportul se practica si pe acoperis invata si unul dintre copiii inspectorului scoar general.