(video) Hoțul de portofele lăsat în libertate!

Hoții dau târcoale persoanelor neatente sau vulnerabile. Aveți grijă!

UPDATE:

A fost dispus control judiciar, cu interdictia de a parasi localitatea de domiciliu, pentru barbatul de 31 de ani prins in flagrant cand sustragea un portofel.
 

UPDATE:

Bărbatul din imagini a reușit ieri să fure 10 portofele chiar în centrul Pieștiului. Profitând de neatenția oamenilor și aglomerația de la Simfonia Lalelelor, bărbatul din Slatina a lăsat 10 persoane fără bunuri.
Șapte dintre portofele au fost recuperate de către polițiști!

Unul dintre furturi a fost surprins de camerele de supraveghere din centrul orașului. Hotul a fost reținut.

 

 

Ieri, polițiștii Secției 1 Poliție Pitești au depistat în flagrant delict în zona centrală din Municipiul Pitești, un bărbat de 31 de ani din Slatina, în timp ce încerca să fure un portofel din bagajul de mână a unei persoane.
Din cercetări polițiștii au stabilit că bărbatul, în contextul aglomerației din centru orașului și a neatenției oamenilor, ar mai fi sustras mai multe portofele. Printre victime se află și o femeie a cărui bagaj a fost furat în văzul tuturor.


Prejudiciul stabilit până la acest moment este de peste 2.300 de lei, șapte portofele fiind recuperate.
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Nu este la prima faptă de acest fel.
Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.