(video) Gina Pistol a strârnit controverse cu 2 săptămâni înainte să devină mamă

Gina Pistol se pregătește să devină mamă pentru prima oară, iar de curând a făcut public un clip inedit, ce i-a adus numeroase comentarii din partea fanilor.
Au mai rămas mai puțin de două săptămâni până când Gina Pistol își va ține în brațe fiica, iar acum aceasta a făcut public un clip în care apare perfect aranjată.

Deși mulți dintre fani au apreciat felul în care arată prezentatoarea TV, alții i-au reproșat că ”n-ar trebui să aibă un piercing, întrucât e aproape femeie măritată.”

”Ginuța, ești atât de frumoasă. Sarcina face dintr-o femeie să fie perfectă, transmite prin toți porii fericirea.”, ”Nici nu se poate mai perfectă!”, ”Naștere ușoară și recuperare grabnică.”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

 

Alții, în schimb, i-au reproșat mai multe lucruri privind aspectul fizic: ”Păcat că ți-ai injectat în buze!”, ”Draga mea, scoateți drăcia aia din nas că tu ești femeie măritată. Nu-i frumos să te vadă lumea așa.”, ”Vezi că ți-ai umflat obrajii cam tare.”.

 

 

SMILEY A SPUS DE CE O IUBEȘTE PE GINA PISTOL


Întrebat cu ce a reușit frumoasa blondină să-l cucerească, artistul a făcut o mărturisire neașteptată.

”M-am îndrăgostit de Gina treptat, nu a fost o dragoste la prima vedere. Ne simpatizam de la distanță. Niciodată nu m-am gândit pentru că ori eram eu într-o relație, ori ea, ori amândoi. Treptat a venit totul, natural”, a povestit artistul.


Sursa: profm.ro