(video) Foc de artificii și voie bună la ziua comunei Valea Iașului!

Cea de-a 17-a ediție a Zilei comunei Valea Iașului, care a avut loc duminică, 2 iunie 2019,  la Căminul Cultural din localitate, s-a bucurat de un adevărat succes.

Distracția și voia bună au fost caracteristicile definitorii pentru acest eveniment, așteptat de toți locuitorii din Valea Iașului.

Ziua comunei a debutat la ora 13:30 cu primirea invitaților, iar apoi, edilul comunei, Nicolae Barbu a urat bun venit tuturor celor prezenți. Evenimentul a continuat cu programul artistic susținut de elevii Școlii gimnaziale Valea Iașului.

La ora 16:00 a avut loc decernarea diplomelor speciale. Astfel, locuitorii care au sărbătorit nunta de aur (50 de ani de la căsătorie) și nunta de argint (25 de ani de la căsătorie), dar și cei mai înțelepți dintre cetățenii comunei- persoanele care au împlinit respectabila vârstă de 80 de ani- au primit diplome de la primarul Nicolae Barbu.

Distracția a continuat, pe scenă urcând formația de muzică populară Valea Iașului și de Ansamblul folcloric Posada.

La ora 18:15, a avut loc decernarea diplomelor de onoare, iar la ora 18:30 a început serbarea câmpenească: cântec, joc și voie bună cu formația de muzică populară Valea Iașului.

Seara s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii, așteptat cu nerăbdare de către toți cei prezenți.