(VIDEO) Femeie dispărută, găsită cu ajutorul câinelui polițist

Clipe de groază, seara trecută, pentru o familie din comuna Coșești, după ce o femeie de 71 de ani a dispărut de acasă. Nepoții bătrânei au alertat autoritățile, comunicându-le polițiștilor detalii despre plecarea voluntară a bunicii lor. 

CITEȘTE ȘI ... Acuzaţii de bullying la Şcoala Nr. 2 din Piteşti: „Copilul meu este bătut constant de colegi şi umilit de profesori!”

Cu rapiditate,  agenții din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni au desfășurat verificări, formându-se echipe mixte de căutări, împreună cu jandarmi și cetățeni. La acțiunea de căutare a participat inclusiv un câine de urmă, cu ajutorul căruia femeia a fost găsită în această dimineață, într-o zonã împăduritã de pe raza aceleiași localități, la aproximativ 3 km de locuința sa. Potrivit polițiștilor, bătrâna a fost găsită conștientă și cooperantă, dar slăbită. De asemenea, din verificări se pare că aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

CITEȘTE ȘI ... Anestezia generală pentru o banală intervenţie stomatologică - un capriciu fatal pentru micuţul Petru!

 

„Femeia a fost preluată de un echipaj medical, în vederea evaluării stării de sănătate, transportului la spital și acordării îngrijirilor medicale de specialitate”, transmit oamenii legii.

 

 

Foto/ video: ISU Argeș