VIDEO! Felicitări CS Mioveni! Steaua eliminată din Cupa României

Roș-albaștrii au fost eliminați, miercuri seara, din Cupa României de argeșenii de la CS Mioveni.
Victorie surprinzătoare pentru fotbaliștii din Mioveni cu rezultatul de 5-4 la loviturile de departajare, după ce scorul a fost egal la finalul prelungirilor, 1-1 (0-0, 0-0), în optimile de finală.
Steaua a dezamăgit din nou prin prestația sa și prin rezultat, acesta fiind al treilea eșec la rând în toate competițiile, după înfrângeri în Europa League și Liga I.

CITEȘTE ȘI ... IMAGINI ȘOCANTE! PORC ÎNJUNGHIAT ÎN FAȚA PRIMĂRIEI CÂMPULUNG!


Reamintim că, luna trecută, CS Mioveni câștiga cu 1-0 un meci amical cu Steaua. Seara trecută CS Mioveni a reușit să deschidă scorul pe contraatac, în debutul prelungirilor, prin Andrei Nilă (95). Vlad Achim (114) a egalat pentru Steaua și a trimis meciul la loviturile de departajare.
Partida de la Mioveni este singura care nu s-a încheiat la finalul timpului regulamentar în această fază a competiției. În sferturi s-au mai calificat ACS Poli Timișoara, CS Universitatea Craiova, CFR Cluj și FC Voluntari. Joi sunt programate ultimele trei partide din optimi.

 


Sferturile de finală vor avea loc pe 29 martie, semifinalele se vor juca tur (26 aprilie) — retur (17 mai), iar finala se va disputa în data de 27 mai.


CS Mioveni (II) — FC Steaua București 1-1 (0-0, 0-0), după prelungiri;
5-4, la loviturile de departajare
Au marcat: Andrei Nilă (95), respectiv Vlad Achim (114).
Au executat în ordine loviturile de departajare: Fernando Boldrin 0-0 (ratare — peste poartă), Cosmin Năstăsie 0-0 (ratare — apără Florin Niță), Vlad Achim 0-1 (gol), Roberto Ayza 1-1 (gol), Mihai Pintilii 1-2 (gol), Eduard Stoica 2-2 (gol), Ovidiu Popescu 2-3 (gol), Andrei Nilă 3-3 (gol), Wilfred Moke 3-4 (gol), Costinel Gugu 4-4 (gol), William De Amorim 4-4 (ratare — peste poartă), Ionuț Rădescu 5-4 (gol).
Cartonaș roșu: Marius Adrian Galan (CS Mioveni, 116).
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenți: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), Mihai Marius Marica (Bistrița); arbitru de rezervă: Eduard Ioniță (Constanța)

”Felicitari CS Mioveni !!! Am demonstrat ca suntem o adevarata familie !!! Vreau sa felicit si sa le multumesc tuturor celor ce au fost la acest meci , dar si celor ce ne-au urmarit la televizor si au fost alaturi de noi , al 12- lea jucator !!!”, a fost mesajului lui Andrei Nilă, cel care a deschis scorul pentru argeșeni.

Sursa video Arges Stiri