(VIDEO) EXCLUSIVITATE! Spargere la pachet: primăria, dispensarul și un notariat

Primăria din Leordeni, dispensarul și notariatul din localitate au fost sparte de hoți.

Toate se află în aceeași curte. Autoritățile avansează ideea că infractorii ar putea fi aceiași care în urmă cu două luni au tâlhărit o familie chiar in casa ei, în aceeași localitate.La primărie a fost spart un geam de la etaj, hotii au încercat să fure seiful cu totul, dar nu s-a putut, acesta se afla la biroul de taxe și impozite. Este cert ca hoții au vrut doar banii, pentru că bunurile din notariat, spre exemplu, nu au fost luate( un laptop, o imprimantă și alte obiecte de valoare).

Au luat doar 50 de lei din sediul dispensarului. Incidentul s-a petrecut in noaptea de sâmbătă spre duminica, dar s-a aflat abia seara trecută, atunci când cineva de la notariat a trecut pe la birou și a văzut că ușa este spartă.

Anchetatorii au stat toată noaptea la fața locului, au luat amprente, au făcut fotografii și au cercetat diverse urme, inclusiv cele din zăpadă. Hotii au avut un tupeu incredibil pentru ca zona este înțesată de camere video și există și paznic, dar care nu a auzit nimic. Există și un suspect, un tânăr a fost ridicat și dus la audieri la secția din localitate.