VIDEO EMOȚIONANT- Mâine e ziua cea mare pentru Maria! Haideți să fim alături de ea!

Marți, micuța Maria Isabela, în vârstă de doar 2 anișori, din Pitești, urmează să facă operația care i-ar putea salva viața. Maria a fost diagnosticată cu tumoare renală- nefroblastom cu metastaze la plămâni și a ajuns în Italia, în urmă cu câteva săptămâni pentru a începe tratamentul de chimioterapie care a trebuit făcut înaintea operației salvatoare. Astăzi, fetița a fost internată din nou la spital pentru intervenția care va avea loc mâine.

În tot acest timp, familia micuței a fost alături de ea, iar sâmbătă, în Italia, a sosit și frățiorul Mariei, pentru a o susține în ziua decisivă. 

În sprijinul Mariei, s-a creat un grup pe pagina de socializare Facebook, care a strâns peste 10.0000 de membri.În filmuețul postat de mama fetiței în grupul de pe Facebook, „Ajutor pentru Maria”, se poate observa bucuria Mariei în momentul revederii fratelui ei. O bucurie sinceră și emoționantă!

Mobilizarea oamenilor pe acest grup a fost incredibilă! Mii de persoane au făcut donații pentru a o ajuta pe Maria. Mai mult decât atât, unii au organizat chiar și licitații pentru a oferi un sprijin financiar familiei micuței. Astfel, și-au vândut cărți, pantofi, produse naturale de înfrumusețare, ceasuri și multe altele.

Familia Mariei Isabela transmite mulțumiri tuturor celor care le sunt alături, îi susțin și au contribuit până acum în ajutorul fetiței.

De asemenea, Maria va avea în continuare nevoie de sprijinul nostru, având în vedere costurile ridicate ale operației. Haideți ca mâine să fim alături de ea sufletește și să ne rugăm ca operația aibă succes!