(video) Elev la un important liceu din Argeș - înecat la mare!

În seara zilei de duminică, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Constanţaa fost solicitat în stațiunea Neptun, acolo unde un tânăr se înecase. La fața locului a ajuns o ambulanţă SMURD şi un echipaj de descarcerare pentru căutare pe mal şi iluminat, în timp ce Garda de Coastă a trimis două ambarcaţiuni. 

Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru tânărul de 18 ani. Acesta a fost găsit între pietrele digului din zonă.  A fost scos din apă şi supus câteva zeci de minute manevrelor de resuiscitare, însă fără rezultat.

Ion Colesnic era din Republica Moldova, dar studia în prezent la Colegiul Naţional „Dinicu Golescu”, din municipiul Cîmpulung, acolo unde era elev în clasa a XI-a.
Plecase pe litoral pentru a câștiga ceva băni. Se angajase la o terasă şi locuia la hotelul Neptun. În seara tragediei el ieşise să facă baie în mare, în zona plajei Bali, dar la un moment dat a fost înghiţit de apă. 

CITEȘTE ȘI ... Mâine se deschide Starbucks Pitești!


În afară de tînărul din Republica Moldova, duminica trecută au mai murit înecaţi pe litoral un adolescent de 14 ani şi un pescar.