(video) Ședință la Jandarmeria Argeș! Au fost dezbătute măsurile de siguranță pentru spectatori!

Astăzi, înaintea începerii sezonului competiţional, jandarmii argeșeni s-au întâlnit cu responsabilii de ordine şi siguranţă ai cluburilor sportive din județul nostru pentru a face o analiză a modului de organizare a competiţiilor sportive şi pentru a stabili împreună măsurile care trebuie luate pentru desfăşurarea acestora în condiţii de siguranţă pentru spectatori în sezonul competiţional ce urmează să înceapă pe data de 4 august.

La întâlnire au fost prezenți reprezentanţi ai societăţilor private de securitate care prestează servicii pe arenele sportive, dar şi reprezentanţii instituţiilor judeţene cu atribuţii în organizarea manifestărilor sportive.

Scopul şedinţei a fost:
- schimbul de date de interes operativ;
- informarea reciprocă cu privire la aspectele de noutate;
- stabilirea modalităţilor şi canalelor de cooperare;
- stabilirea şi operaţionalizarea procedurilor de lucru.

De asemenea, au fost dezbătute diverse probleme cu privire la prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, în sală fiind de față reprezentanţi din cadrul I.J.J. Argeş, I.P.J. Argeş, I.S.U.J. Argeş, Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret a Judeţului Argeş, Asociaţiei Judeţene de Fotbal Argeş, Poliţiei Locale Piteşti, Poliţiei Locale Mioveni, Poliţiei Locale Bradu, Clubului Sportiv Mioveni, Fotbal Club Argeş Piteşti, Clubului Sportiv Bradu, Clubul Sportiv Unirea Bascov, precum şi reprezentanţi ai societăţilor private de securitate.