(video) Drumul spre Băbana, blocat! Șoferii au pus umărul la treabă

UPDATE, ora 21:00

Pompierii au fost solicitați in cartierul piteștean Razboieni, pentru a îndepărta un copac cazut pe o masina.

Piteștiul a fost lovit de o furtună puternică, în această după-amiază, mai mulți copaci fiind puși la pământ.

Drumul care face legătură între cartierul Trivale și localitate Băbana a fost blocat pentru câteva zeci de minute. Un copac s-a prăbușit peste șosea, însă șoferii cu spirit de inițiativă nu au mai așteptat intervenția autorităților și s-au apucat de unii singuri să curețe drumul, fie cu mâna, fie cu mașina.

Până când drumul a fost deblocat deja coloana de mașini depășea un kilometru. Acum se circulă normal.


În schimb, pe Aleea Stejarului, o mașină a fost avariată de un copac. În cădere, ramurile s-au prins și de firele de la stâlpul de iluminat public. Pompierii intervin și pe strada Plopilor.

 

 

 

ANM a emis Cod galben de furtună pentru mai multe regiuni ale țării, valabil în intervalul 25 iunie, ora 11 – 25 iunie, ora 23. În intervalul menționat, în Dobrogea, Muntenia, sudul Moldovei, estul Olteniei, în zona Carpaților de Curbură și Meridionali precum și în Munții Banatului vor fi perioade cu instabilitate atmosferică temporar accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25...30 l/mp. Manifestări de instabilitate atmosferică se vor semnala pe spații mici și în restul țării.