Video DRONĂ! Locul tragediei de la Dâmbovicioara arată dezolant!

Camionul militar implicat în accidentul de la Dâmbovicioara, în care trei militari au murit, va fi scos, astăzi, din râpă. Pentru această operațiune s-au mobilizat echipaje ale Poliției Militare și militari, două echipaje de la Poliția Rutieră Argeș, urmând să ajungă la fața locului în cazul în care va fi necesar, și alte echipaje de poliție. Operațiunea de scoatere a camionului din râpa adâncă de 40 de metri este destul de complicată din cauza terenului greu accesibil. De asemenea, se acționează cu o macara de mare tonaj pentru scoaterea camionului.


Traficul este blocat între Pitești și Brașov, şoferilor fiindu-le recomandată ruta ocolitoare Câmpulung - DN72A - Târgovişte - DN71 -Pucioasa - Braşov şi retur.

După cum se poate observa din imaginile video furnizate publicului de postul MuscelTv, filmarea aeriană fiind realizată de către Adrian Chiru, locul arată dezolant, simțindu-se apăsarea tragediei petrecute cu doar două zile în urmă. Imaginile vorbesc parcă despre suferința răniților, regretul și disperarea rudelor celor trei militari decedați și despre intervenția dificilă din noaptea fatidică.


Reamintim că joi noaptea, pe 29 iunie, un camion cu 13 militari din cadrul Batalionului 30 Vânători de Munte s-a răsturnat într-o râpă de 40 de metri în comuna Dâmbovicioara-Valea Urdii. Autoritățile au activat codul roșu de intervenție, fiind alertate nouă echipaje medicale SMURD și șase SAJ Argeș, trei autospeciale de stingere cu modul de descarcerare și fum.Trei militari care se aflau în cabina autocamionului au rămas încarcerați, echipajele de intervenție făcând eforturi incredibile pentru a-i scoate cât mai repede dintre fiare. Din păcate, cei trei militari au murit. Ceilalți zece militari au fost răniți și au primit îngrijiri medicale la fața locului, fiind apoi transportați la spitale.
În noaptea respectivă, ministrul Apărării Adrian Țuțuianu a mers la spitalul din Câmpulung, făcând declarații despre starea răniților și despre modalitatea de acționarea a autorităților în acest caz.

În GALERIA FOTO de mai sus găsiți imagini din noaptea tragediei.