(video) Loviți din spate, aruncați în șanț. Femeie în stare critică

UPDATE, ora 18:00

Accidentul a avut loc în comuna Bascov din judetul Argeș, pe drumul dintre Curtea de Argeș și Pitești. Șoferul unui bolid de lux a mers cu viteză și nu a mai putut stăpâni mașina care a intrat în autoturismul din fața ei.


Impactul a fost atât de puternic încât mașina lovită a fost aruncată într-un cap de pod și s-a oprit într-un șanț din beton.


În autoturism era o familie, soț și soție, ambii septuagenari. Culmea, atât victimele că și vinovatul sunt vecini, in comuna Merisani din Argeș.

Atât barbatul de la volan, cât și femeia aflată în stare critică, au ajuns la spital cu ambulantele. Polițiștii au dirijat traficul alternativ mai bine de o oră si i-au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă șoferului care nu a păstrat distanța.

”Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 49 de ani, din Merișani, care conducea un autoturism pe DN 7C, din direcția Curtea de Argeș către Pitești, ar fi intrat în coliziune cu autoturismul care circula în fața sa, în aceeași direcție de mers, condus de un bărbat de 68 de ani, din Merișani.
În urma impactului, autoturismul din față a fost proiectat într-un șanț și un cap de pod.
Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului acestui autoturism și a pasagerei. Ambii au fost transportați la spital.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.”, conform IPJ Argeș.

 

----------------------------------------------------------------

 

Accident rutier în comuna Bascov, chiar la intrarea spre barajul din Budeasa. Două mașini s-au ciocnit, una dintre ele fiind proiectată într-un cap de pod.

În urma impactului, două persoane ar fi rănite.

La fața locului intervin pompierii din cadrul Detașamentului Pitesti cu un echipaj de terapie intensiva mobila, o autospeciala de intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor.

 

Revenim!