(video) Doina Bascovului- alături de Emil Rengle în finala «Românii au talent»! Andi Moisescu: „Cel mai spectaculos moment...”

Vineri, 1 iunie, artiștii de la Doina Bascovului au urcat pe scena de la „Românii au talent”, fiind invitați să participe chiar în Marea Finală. Artiștii argeșeni, din cadrul Casei de Cultură „Adriana Trandafir”, au dansat alături de câştigătorul acestei ediţii a emisiunii „Românii au talent”, Emil Rengle, un dansator extrem de apreciat în străinătate, care a colaborat cu Katy Perry şi care s-a perfecţionat alături de coregrafa celebrei Beyonce.
Astfel, după ce s-a dezlănțuit pe mai multe genuri muzicale, la finalul numărului, talentatul artist a intrat într-un impresionant dans al Călușului, alături de Doina Bascovului.

Numărul lui Emil Rengle prezentat cu ajutorul artiștilor bascoveni a fost extrem de apreciat de jurați, în special de Andi Moisescu: „Este cel mai spectaculos moment pe care l-am văzut în toate ediţiile «Românii au talent»!” 

În urma voturilor telespectatorilor, Emil Rengle a câștigat marele premiu de 120.000 de euro, dar şi premiul de originalitate.