VIDEO! Dezvăluiri șocante în crima de la Moșoaia: „Nu mă omorî, că rămân!”

Dezvăluiri incredibile despre crima care a îngrozit județul Argeș! Elena Denisa Dumitru, în vârstă de 30 de ani, femeia ucisă de către tatăl copiilor săi, era cea care întreținea familia, având două job-uri. Aceasta lucra ziua într-un magazin din Pitești de lângă Spitalul Militar și seara la un restaurant din Prundu, iar criminalul avea activități de mică negustorie. Constantin Cornel Diaconu i-a aplicat 15 lovituri de cuțit femeii, chiar în fața celor doi copii și a mamei acestora. Potrivit informațiilor furnizate de către Iolanda Draguț, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lânga Tribunalul Argeș, 8 dintre acestea au avut drept țintă organe vitale.

 

Mariana Dumitru, mama femeii ucise, a povestit cum s-a întâmplat oribila crimă. Cei doi erau certați de aproximativ o lună de zile, victima mutându-se împreună cu copiii acasă la părinții ei, în Lăzărești, tot în comuna Moșoaia. Conform unchiului Denisei, sâmbătă, înainte cu o zi de comiterea crimei, Constantin Diaconu a venit acasă la părinții Denisei pentru a-și vizita cei doi copii. Bărbatul le-a adus alimente micuților, dar nimic din comportamentul lui nu a trădat ceea ce urma să se întâmple. Femeia l-a întrebat pe fostul concubin dacă poate să vină să ia mașina de spălat de acasă, pentru că nu avea cum să spele hainele copiilor. Constantin Diaconu, „binevoitor”, i-a spus că o așteaptă.


Duminică, Denisa a ajuns la fosta locuință însoțită de mama ei și cei doi copii. Femeia închiriase o dubă de transport pentru a-și putea lua lucrurile. Denisa a reușit să ia mașina de spălat și un televizor și să le mute în autoturism înainte de tragedie. În timp ce mama femeii și băiețelul erau în camera copiilor pentru a strânge jucăriile acestora, Denisa a lăsat-o pe fetiță în mașină și s-a întors în casă pentru a lua două covoare. În acel moment, criminalul s-a năpustit asupra ei cu un cuțit, trândind-o în patul conjugal și lovind-o în abdomen și în picioare. Auzind țipetele, mama și băiețelul victimei au venit în cameră pentru a o salva pe Denisa, moment în care au fost și ei răniți. Conform spuselor mamei femeii, în acele clipe Denisa își ruga călăul să o lase în viață: „Nu mă omorî, că rămân!” Bunica copiilor a reușit să prindă lama cuțitului care s-a strâmbat în strânsoarea acesteia. În acest moment, Constantin Diaconu a ieșit afară din casă, s-a dus la mașina sa și a luat un alt cuțit de acolo, după care s-a reîntors în casă  și i-a tăiat gâtul acesteia.

După toate acestea, ucigașul a fugit pe vale, în pădurea din apropiere, cu arma crimei în mână și o sticlă de clor pe care o luase din casă.

Criminalul este căutat în continuare de către poliție și câini.Toate casele părăsite din comuna Moșoaia și din împrejurimi, pădurea din zonă, drumurile de acces către localitate, până și bisericile și cimitirele sunt cercetate de oamenii legii.