(video) Dăncilă îl dă în judecată pe Victor Ponta!

Premierul Viorica Dăncilă, care a anunțat în weekend că va depune plângere penală împotriva președintelui Klaus Iohannis, pentru că i-a făcut guvernul „corupt” fără să aducă probe, îl amenință acum cu aceeași acțiune în justiție pe liderul Pro România, Victor Ponta, pe care îl numește „un alt agitator al scenei politice”.

Prezentă la recepția noului spital de la Mioveni, Viorica Dăncilă îl acuză pe fostul premier că aceste declarații pot avea urmări „serioase” și că îi aduce prejudicii de imagine, inclusiv pe plan extern: 
”Când vorbești despre premierul României în acest mosd și spui că trebuie să fie ridicat cu mascații, acest lucru este foarte grav. Este o acuzație foarte gravă pe care dacă nu o poți demonstra, atunci chiar trebuie să ai o problemă.
Pentru ca un atac la prim-ministru este un atac la siguranță națională”

CITEȘTE ȘI ... (video) Spitalul Mioveni, locul care va aduce acasă tinerii medici!


Reacția Vioricăi Dăncilă vine după ce Victor Ponta a spus, ieri, că dacă Viorica Dăncilă refuză să plece de la guvernare, „o să chemăm mascații să o scoată din Guvern. Ar fi al doilea președinte PSD care pleacă cu mascații”, a adăugat Victor Ponta, făcând referire la Liviu Dragnea.