(video) UPDATE! La 75 de ani pe contrasens! A rămas pieton

UPDATE 3 APRILIE

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au identificat si depistat un bărbat, de 75 de ani, din Pitești care ieri, 2 aprilie, a condus un autoturism pe DN73 E (breteaua care urca la Uzina Dacia), pe contrasens, din direcția Mioveni către DN73.

Este vorba chiar despre bărbatul care a devenit „celebru” pe Facebook, după ce a mers pe contrasens cu mașina, pe bancheta din spate având un copil, iar ceilalți șoferi fiind nevoiți să îl evite pentru a nu produce o tragedie.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amenda in valoare de 1160 de lei si i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 60 de zile.

Un sofer inconștient a fost filmat astăzi pe drumul care leagă orașul Mioveni și uzina Dacia de Drumul Național 73 Pitești - Brașov. Acesta merge pe contrasens, deși sensurile sunt delimitate cu parapeți din beton, iar ceilalti șoferi, inclusiv cei de tir care îi vină din față îl claxonează.

Fără a mai putea face ceva, șoferul își continuă drumul pe contrasens, riscându-și propria viață, dar și a celorlalți participanți la trafic.
Soferul care filmează îl atenționează și el, ba mai mult, rămâne uimit când vede un copil in masina soferului care mergea pe contrasens.
Pe filmare se poate vedea clar cum este evitat de ceilalți șoferi, inclusiv de șoferul unui camion.
Nu știm cum s-a terminat cursa nebună pe contrasens și dacă șoferul a fost sancționat.
Există posibilitatea ca șoferul să nu fie un cunoscător al zonei și să fi greșit intrarea pe pasarelă.

 

Sursa video Facebook