(video) Cu văcuțele la păscut...prin oraș! Șoferii, test de răbdare

În această după-amiază, câteva văcuțe au stârnit nervii și talentul piteștenilor de a se contrazice în comentarii. ”Doamnele străzii” au încurcat circulația pe strada Depozitelor din municipiul Pitești. 

În timp ce șoferii s-au abținut de la injurii și nervi, fiind adevărați domni în trafic, internauții au dezbătut aprins subiectul pe grupul ”Pitești, orașul meu!”. Dacă unii dintre ei se amuzau cu situația, alții ablamau societatea în care trăim.

 


Redăm câteva comentarii spumoase

► Dacă nu e de râs.... Este de plâns..... Situația este de 20 de ani... Dacă nu mai bine...

► care "sat Pitesti" tata, asta e deja "catun Romania, ulita Arges, santz Pitesti"

►  Voi astia care postati fel si fel de filmari pe fb ati uitat ca ati plecat de la coada vaci!

- ori esti prost ori te faci ca esti prost ! du-te si le mulge !

- Pai prost esti tu ca ai uitat de unde ai plecat!

- deci tie ti se pare normal sau cum? Cred ca dacă voiau sa rămână la coada vacii, rămâneau oamenii la sate, nu se mutau la oraș

► Sunt curios... dacă mâine ma duc si eu cu 15 vaci sa pasca noul gazon din piata primariei, tot asa veți sari sa-mi luati apărarea și să-mi faceți statuie?
Nu stiu de unde ați plecat sau unde ați copilărit voi dar eu ma duceam cu vaca pe islaz, pe ulița satului nu printre camioane și masini pe centura.
Pardon, nu era pe centura acolo. Era deja o strada intr-un oraș smart

► Cele mai simpatice animale

► Păi cu cine sa facă saracii fermieri un dosar de accesare a fondurilor Europene...sa aiba si ei teren unde sa.si pasca animalele...sa aiba și ei un camion sa le transporte....acum de cand cu asfaltul la poartă...uitaram repede de ulița de pe care am copilărit..., certați.va cu autoritățile nu cu sărmanul fermier care.si are mâinile crapate de muncă nu ca ăi de sus date cu Norvea