(VIDEO) Cazul TeddyCare: Primele declarații ale părinților

(video) Cazul de la TeddyCare: Primele declarații ale părinților 


Astăzi, părinții copilului mort în urma unei anestezii făcute la Clinica TeddyCare din Pitești au dat prima lor declarație. Au fost primele momente în care ei spun că au putut vorbi mai coerent după ce copilul lor de patru ani și opt luni a murit în urma anesteziei totale. 

Părinții au fost împreună la Poliția Municipiului Pitești, acolo unde au dat declarații în dosarul de ucidere din culpă deschis de autorități. Ei spun că nu au fost chemați, ci au fost de bunăvoie. 

CITEȘTE ȘI ... Proprietarul Clinicii TeddyCare: „Trăim momente pentru care nu am fost pregătiți emoțional niciodată”

 

Părinții micuțului Petru declară că medicii nu le-au explicat în ce constă anestezia respectivă și că nu știut ce se întâmplă cu băiețelul lor până când nu au văzut echipajul medical sosind în fața clinicii:

„Nu m-au lăsat să stau în cabinet, iar după ce a venit ambulanța, anestezistul nici măcar nu a ieșit afară să îmi ofere explicații. Doamna doctor a venit și mi-a spus să mă liniștesc, pentru că i-a scăzut puțin pulsul”, susține mama copilului.

In plus, oamenii susțin că nu vor lăsa lucrurile așa și vor merge în instanță. Ei spun că, în acest caz, vina ar aparține exclusiv celor care s-au ocupat de copilul lor.

CITEȘTE ȘI ... Momente sfâșietoare la înmormântarea micuțului de 4 ani! Este condus pe ultimul drum

Reamintim că micuțul Petru s-a stins din viață pe 12 februarie la Spitalul Grigore Alexandrescu. Din nefericire, a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat. Colegiul Medicilor Stomatologi din România (CMSR) s-a autosesizat în cazul tragediei care a avut loc la Clinica TeddyCare din Pitești, fiind iniţiată procedura disciplinară împotriva cadrelor medicale implicate.