(video) Caz uluitor! Își dă părinții în judecată pentru că l-au născut fără ca el să-şi fi dat acordul

Caz unic în lume! Un tânăr de 27 de ani vrea să își dea părinții în judecată pentru că l-au născut fără să îi ceară voie. Se întâmplă în Mumbai, India, iar bărbatul, Raphael Samuel, spune că are o relație grozavă cu ai lui, dar crede că părinții au avut un tupeu uriaș să-l nască fără acord.

Acesta este adept al unui curent care se cheamă „anti-natalist” și identifică dorința de a deveni părinți cu „răpirea și sclavia”.

Raphael susține că este greșit să supui un copil coșmarului vieții doar pentru plăcerea de a fi părinte. Argumentul lui este folosit de mulți tineri din India, care nu își doresc să facă copii.

„Îmi iubesc părinții și avem o relație grozavă, însă m-au făcut pentru bucuria și plăcerea lor. Viața mea a fost minunată, însă nu văd de ce aș pune un alt individ prin coșmarul școlii și găsirii unei cariere, mai ales când el nu a cerut să existe”, a declarat Samuel pentru The Print.

Curentul „anti-natalist” din India se leagă și de argumentul suprapopulării Pământului sau de teme ecologice ca să facă față presiunii sociale de a deveni părinți.