(video) Caz revoltător. Bătut de polițiști - Internat la Spitalul Județean

Sâmbătă seara, implicat, deja, într- altă altercație, Ionuţ Narcis Dinescu ar fi fost bătut de poliţiştii din Topana. Familia bărbatului de 26 de ani reclamă brutalitatea intervenţiei agenţilor.
„Vă daţi seama dacă este în spital că este într-o stare rea. Are coaste rupte, ficat prăpădit, plămânii afectaţi. E destul de rău! Este internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti”, a afirmat unchiul lui Dinescu.

 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, spune că Dinescu ar fi devenit reclacitrant la vederea oamenilor legii, aceştia fiind nevoiţi să îl încătuşeze. Mai mult, tânărul a fost şi amendat de poliţişti.

Ulterior, după ce a ajuns la Spitalul Judeţean Piteşti, Ionuţ Narcis Dinescu a declarat că este victima unei agresiuni a poliţiştilor. Din acest motiv, conducerea IPJ Olt a dispus verificarea modului în care oamenii legii din Topana au intervenit.
„La data de 7 septembrie, în urma unui apel prin SNUAU 112, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Topana au intervenit pentru a aplana un conflict spontan. Întrucât una dintre persoane a devenit recalcitrantă la vederea polițiștilor, aceștia au încătușat persoana respectivă.
În ceea ce privește modalitatea de intervenție a polițiștilor, au fost dispuse verificări prin Biroul Control Intern al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, iar la finalizarea acestora vor fi luate măsuri legale” a declarat Alexandra Dicu.


Sursa: evz.ro